piektdiena, 2014. gada 14. februāris

Ilgā klusēšana

Tā nu ir sanācis, ka kopš Baltijas čempionāta neko neesmu rakstījis, lai arī šajos deviņos mēnešos ir noticis diezgan daudz.
Uzreiz pēc Baltijas čempionāta atkal jau sākās problēmas ar celi. Un lai arī kā gribētos, Latvijas čempionāts ar iespēju tikt uz PČ gāja garām. Tā nu nomocījos gan Meridiāna nakts stafetēs, gan vēlāk Jukolā (lai arī pirmā distances daļa bija ciešama). Tā nu centos atgūt formu līdz pat rudenim, tas gan īsti neizdevās, tomēr Cēsu Rudenī izdevās izšaut ne pa jokam. Uzvarēt gribējās ļoti, tomēr tiešām nebiju gaidījis, ka izdosies atmērīt 5 minūtes ne tiem vājākajiem elites skrējējiem. Iespējams, ka tas vēlreiz apstiprināja to, ka garājā distancē man veicas labāk nekā citās.
Lai arī kopumā izdevās izpildīt sezonas mazos mērķus (atkal iegūt LK un tikt uz BČ) un sniegums bija vēl labāks nekā 2012.tajā, tomēr kopumā sezona bija ļoti saraustīta un ļoti labi periodi mijās ar ļoti sliktiem.
Oktobra beigās nomainīju dzīvesvietu un atsāku trenēties, tomēr pēc divām nedēļām prieki beidzās, jo celis atteicās darboties pavisam. Laiks gāja un kļuva skaidrs, ka visi nākošās sezonas plāni atceļas. Principā esmu atguvies tikai tagad un ir saprotams, ka sezonas pirmā daļa ir nokavēta pilnīgi un galīgi. Tomēr tas netraucē palēnām paskriet, patrenēties un paskatīties, kas no tā visa sanāks. 

Nav komentāru: